iQey Acitivity - din treningsveileder

iQey Activity består av forhåndsdefinerte individuelle treningsprogrammer som tilpasser seg ditt personlige treningsnivå.

Hva kan iQey Activity gjøre for deg?

  • Vektreduksjon
  • Økt kardiovaskulær kapasitet
  • Økt muskelvolum og styrke
  • Bedre fleksibilitet
  • Bedre koordinasjon

For å få gode resultater trenger du kontinuitet i treningshverdagen. For å opprettholde denne kontinuiteten må du føle deg komfortabel og like aktivitetene du utfører. Når du gjør de riktige aktivitetene, trener på riktig nivå og intensitet, vil du oppnå motivasjon og resultater raskere.

Velg riktig nivå for deg

iQey Activity programmet er delt inn i 4 forskjellige nivåer med en variasjon knyttet til intensitet, teknikk og tid. Innenfor disse 4 treningsnivåene velger du programmer som passer dine målsetninger.

Nivå 1
Disse programmene anbefales for personer med liten eller ingen tidligere treningserfaring. Det passer også bra for de som ønsker en lett trening som restitusjon. Programmene er lavterskel når det gjelder tid, intensitet og teknikk.

Nivå 2
Disse programmene anbefales for personer med noe tidligere treningserfaring. Programmene har en moderat utfordring når det gjelder tid, intensitet og teknikk.

Nivå 3
Disse programmene anbefales for personer med treningserfaring. Programmene er utfordrende når det gjelder tid, intensitet og teknikk.

Nivå 4
Et program som anbefales for personer med mye treningserfaring. Programmene er svært utfordrende når det gjelder tid, intensitet og teknikk.

iQey Activity i 2018

iQey Activity er i kontinuerlig utvikling og det kommer mye spennende fra høsten 2018. I sommer vil du finne generelle treningsprogrammer, utfordringer og konkurranser som bidrar til en mer aktiv livsstil. I september lanseres aktiviteter og utfordringer med mer spesifikke målsetninger, og fra nyttår skal vi satse på dynamiske og fullt individuelle aktiviteter som tilpasser seg tid, sted, profil og dine målsetninger.